Ap Zomerhuis 70 jaar!

Als grote verrassing mocht Ap vandaag voor zijn 70ste verjaardag in een Corvette meerijden. Terwijl de hapjes in de keuken klaar staan en wachten op de visite, gaat Ap op weg in de sportauto. Niet wetend dat deze hapjes ‘s avonds nog op het aanrecht zouden staan.

Alle vrienden, familie en bekenden verzamelen zich bij de postduivenvereniging om Ap op te wachten. De dweilers staan er ook bij en als er een luid geroffel gehoord word van een sportauto, worden de eerste noten ingezet. Geheel verrast en geƫmotioneerd stapt Ap uit en gaat naar binnen om de felicitaties in ontvangst te nemen.

Wij gaan er achteraan en gaan nog even door om het feest op gang te brengen. Na de eerste sessie neemt de DJ het even over en heeft een van onze grootste fans, Mike, ook even tijd om bij te komen. Want hij staat de gehele sessie achter ons mee te dansen op een tafel.

De middag staat in het teken van meerdere verrassingen, waaronder een buffet die aangeboden wordt en waar iedereen zichtbaar van geniet. Het was een zeer geslaagde middag en wij feliciteren Ap nogmaals met zijn verjaardag. Op naar de 80!