Stoppelhaene 2017

We komen uit de vakantie en wat voor vakantie. Geen repetitie gehad en een dag hiervoor al een opwarmertje gedraaid in Epe. Nu start het nieuwe seizoen al vroeg ten opzichte van de zomervakantie. Een deel van de band nog op vakantie, maar Raalte lonkt. Zoals al jaren op rij zijn we er weer bij. Tien orkesten die op de verschillende podia het publiek gaan vermaken met hun muzikale kunnen.

De start

Het Bloazersfestival is drie keer op zijn mooist.

Ten eerste bij aanvang, als de orkesten zich muzikaal voorstellen bij de oogstkoningin en de genodigden, in de Sallandse Herberg. Om 12:00 uur begint het met de openingsceremonie in de Sallandse Herberg. Alle deelnemende bands presenteren zich daar.

Ten tweede als de bands door het centrum trekken om op zes verschillende podia hun muzikale kunsten te vertonen. Alle bands zijn uitgekozen vanwege hun muzikale kwaliteiten en hun bijzondere uitstraling.

Ten derde, als alle orkesten op de Jupiler Stage (Het nieuwe podium voor de feestfabriek) hun slotakkoorden spelen. Kortom: het Bloazersfestival is prachtig van begin tot eind!

En natuurlijk hebben wij ons als muzikanten ook weer prima vermaakt met de andere orkesten en het publiek.