Zomervakantie

Ons laatste bericht is al weer 10 maanden geleden. Iedereen heeft het afgelopen jaar een steentje bijgedragen in het bijzondere jaar. Wij moesten onze repetities stil leggen en thuis repetities werden opgestart. Digitaal kwamen we samen onder het genot van een drankje en een hapje en konden we elkaar toch nog een beetje bijpraten. Gelukkig zijn de repetities weer opgestart voor een nieuw seizoen. Wij hopen dat wij elkaar de komende tijd mogen treffen op een oranjefeest, buurtfeest of elke andere gelegenheid waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Maar de vakantie staat voor de deur en daar gaan we ook van genieten. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar via onze website, Facebook, Instagram en via WhatsApp. Hopelijk binnenkort weer een bericht over een optreden. Als eerste optie staat de dweildag in Zutphen met potlood in onze agenda geschreven. Wij hebben hier al eerder gestaan en het zal een gezellige dag worden met veel dweilorkesten door het centrum van Zutphen. Ook een aanrader om als toeschouwer aanwezig te zijn.

Tot die tijd, geniet van de vakantie en tot snel!

Het jaar 2020….

Vol goede moed stappen de Deurdweilers Daeventer het jaar 2020 binnen. Terugkijken doen we natuurlijk wel, maar 2020 lijkt een mooi jaar te gaan worden. Maar het gaat al mis tijdens carnaval. Optochten worden afgeblazen (letterlijk en figuurlijk) waardoor carnaval er anders uitziet dan andere jaren. Ach we hebben weer wat om over te praten. We houden de moed erin, totdat in Maart het bericht binnenkomt dat het COVID-19 virus het hele land plat legt. Ook wij moeten onze activiteiten staken. Drie maanden wordt er niet gerepeteerd en optredens worden geannuleerd. We lopen ondertussen richting de vakantieperiode en we zien kans, geheel volgens de richtlijnen toch nog 3 repetities te organiseren. Het lijkt erop dat we in Nederland de goede kant op gaan en we willen klaar zijn voor alles wat komen gaat. Na de vakantie staat er 1 optreden op de agenda. Een verjaardag, en wel een hele bijzondere, Annie wordt 100 jaar. Op gepaste afstand, maar wel met heel veel plezier hebben wij deze verjaardag muzikaal mogen opvrolijken. En de hele buurt kwam, ook op gepaste afstand, mee genieten.

Nu, na de vakantie, staan we voor een grote uitdaging. De agenda is leeg. Er kunnen / mogen geen feesten georganiseerd worden en heel begrijpelijk de organisatoren zijn nog terughoudend. Maar mocht de tijd er weer aankomen dat we langzaam kunnen gaan denken aan een feestje, denk dan ook eens aan de dweilers. Wij zijn er klaar voor en popelen om weer te gaan optreden. Sta je voor de uitdagende taak een feest, braderie, oranjefeest, bruiloft of ieder andere gelegeheid om het gezellig te maken te organiseren neem dan vrijblijvend contact op met onze secretaris. Contact gegevens staan allemaal op de site, zelfs WhatsApp is mogelijk.

Wij hopen jullie snel weer te zien!